Equip Masculí

El sènior masculí del Rugby INEF es troba en ple període de creixement i, igual que el femení, manté un vincle molt estret amb els estudis del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE). Cal subratllar però, que es farceix, que cada cop més, de jugadors aliens a aquests estudis, creant així un equip amb base de rugby universitari, però amb cada cop més jugadors provinents d’altres regions del territori català, de la resta de l’Estat espanyol i en alguns casos de jugadors internacionals.

En el seu 5è any d’història, disputa la Lliga Catalana de Rugby després de tres temporades quedant-se a les portes de 1a catalana i disputant-ne la 2a. El repte és ser cada cop un equip més competitiu, però fent èmfasis en la base formativa, amb presència de persones de qualsevol edat que comencen de zero amb l’esport.

La barreja d’entrenaments exigents, ganes de competir, però amb adaptació a tots els nivells, son la base per a fer un projecte esportiu a llarg termini. D’aquesta forma, l’equip és punt de trobada de jugadors amb experiència en nivells alts i d’altres en un punt encara formatiu i de iniciació.

L’staff tècnic està format per Lluís Llauger, primer entrenador i responsable formatiu, Gorka Jiménez, segon entrenador i gestor dels dies de partit, i Marcos Muñiz, com a entrenador dels davanters.